July 14, 2020
Read More

KEDUA : BELAJAR TENTANG FOREX

10/15/ · 95% forex trader gagal buat duit dari forex sebab mengabaikan prinsip penting ini. Contohnya, mereka terlalu yakin dengan teknik forex yang digunakan sehingga lupa nak letak stop loss semasa trade. Dan ada pula forex guru “palsu” baru-baru ini yang membuat seminar forex mengajar orang bagaimana trade tanpa stop loss! Pendaftaran Business Career Program. Sila isikan maklumat anda di bawah. Anda akan dibawa ke halaman Billplz untuk membuat pembayaran RM20 setelah anda klik “Submit“. Please select a valid form. Seterusnya, bagaimana guna risiko % dengan lot entry dan SL? Contoh anda sanggup 1% risiko dari MODAL (USD) = 10 USD SL = 30 pips. 10USD/30pips ( points) = So anda boleh buka entry pakai lot sahaja! Jika nak layer , pecahkan kepada lot entry. Contoh Situasi Ikut MM: Equity USD. Lot size yg dibenarkan sahaja.

Cara Bermain Forex: Panduan Lengkap (Update )
Read More

Latar Belakang Forex Broker XM

Penafian: Ini bukan laman sesawang rasmi XM Forex Broker. Jika anda nak akses terus ke laman rasmi mereka, sila klik di sini: blogger.com Salam kawan, Saya tak begitu pasti tentang latar belakang anda, cuma, jika anda dah sampai kat laman web ni, saya pasti anda nak tahu lanjut tentang bagaimana nak trade forex dengan forex broker blogger.com. Untuk makluman anda, blogger.com adalah antara forex . Maaf tuan, saya takda buat kelas. Saya nasihatkan supaya hati2 kalau nak join mana2 kelas. Kalau boleh tanya atau dapatkan pandangan dari mereka yang dah pernah pergi ke kelas tersebut. Terlalu banyak scam dalam Forex sekarang. Orang2 baru macam tuan Syed lah sasaran mereka. Kalau pembacaan agak susah, cuba tengok video. 10/15/ · 95% forex trader gagal buat duit dari forex sebab mengabaikan prinsip penting ini. Contohnya, mereka terlalu yakin dengan teknik forex yang digunakan sehingga lupa nak letak stop loss semasa trade. Dan ada pula forex guru “palsu” baru-baru ini yang membuat seminar forex mengajar orang bagaimana trade tanpa stop loss!

Workshop Advance Forex Trading – Forex Trader
Read More

1. Mengenal Apa Itu Forex?

8/27/ · Cara bermain forex yang benar adalah harus bisa menyeimbangkan manajemen resiko dan teknik trading dengan baik. Untuk melatih manajemen resiko agar mendukung cara bermain forex ini, maka anda bisa menerapkan urutan langkah berikut: Gunakan demo account dengan modal uang . Penafian: Ini bukan laman sesawang rasmi XM Forex Broker. Jika anda nak akses terus ke laman rasmi mereka, sila klik di sini: blogger.com Salam kawan, Saya tak begitu pasti tentang latar belakang anda, cuma, jika anda dah sampai kat laman web ni, saya pasti anda nak tahu lanjut tentang bagaimana nak trade forex dengan forex broker blogger.com. Untuk makluman anda, blogger.com adalah antara forex . 10/15/ · 95% forex trader gagal buat duit dari forex sebab mengabaikan prinsip penting ini. Contohnya, mereka terlalu yakin dengan teknik forex yang digunakan sehingga lupa nak letak stop loss semasa trade. Dan ada pula forex guru “palsu” baru-baru ini yang membuat seminar forex mengajar orang bagaimana trade tanpa stop loss!

Read More

PERTAMA : BUKA AKAUN TRADING FOREX dan INSTALL PLATFORM TRADING

Pendaftaran Business Career Program. Sila isikan maklumat anda di bawah. Anda akan dibawa ke halaman Billplz untuk membuat pembayaran RM20 setelah anda klik “Submit“. Please select a valid form. Home; Program. Free Forex Signal; Free Forex Training; Forex AutoCopy Trade; Workshop Advance Forex Trading; Forex Personal Coaching; Program Affiliate / Profit-Sharing Commission. Maaf tuan, saya takda buat kelas. Saya nasihatkan supaya hati2 kalau nak join mana2 kelas. Kalau boleh tanya atau dapatkan pandangan dari mereka yang dah pernah pergi ke kelas tersebut. Terlalu banyak scam dalam Forex sekarang. Orang2 baru macam tuan Syed lah sasaran mereka. Kalau pembacaan agak susah, cuba tengok video.

Bagaimana Nak Mula Trade Dengan XM Forex Broker? | blogger.com Forex Broker No #1 Di Malaysia
Read More

Testimoni peserta Workshop Advance Forex Trading

10/15/ · 95% forex trader gagal buat duit dari forex sebab mengabaikan prinsip penting ini. Contohnya, mereka terlalu yakin dengan teknik forex yang digunakan sehingga lupa nak letak stop loss semasa trade. Dan ada pula forex guru “palsu” baru-baru ini yang membuat seminar forex mengajar orang bagaimana trade tanpa stop loss! Maaf tuan, saya takda buat kelas. Saya nasihatkan supaya hati2 kalau nak join mana2 kelas. Kalau boleh tanya atau dapatkan pandangan dari mereka yang dah pernah pergi ke kelas tersebut. Terlalu banyak scam dalam Forex sekarang. Orang2 baru macam tuan Syed lah sasaran mereka. Kalau pembacaan agak susah, cuba tengok video. Home; Program. Free Forex Signal; Free Forex Training; Forex AutoCopy Trade; Workshop Advance Forex Trading; Forex Personal Coaching; Program Affiliate / Profit-Sharing Commission.